Hout op maat bestellen

van duurzaam, Nederlands hout

Ben je op zoek naar hout voor jouw (bouw)project of naar een mooie op maat gemaakte plank? Heb je schaaldelen (plakken) nodig of juist planken en balken in gelijke maten?

Op deze pagina laat ik je niet alleen zien wat ik voor je kan betekenen, ik leg je ook uit welke houtsoort het beste bij jouw project past en welke manieren van afwerking mogelijk zijn.

Welke afwerking mag het hout hebben?

De keuze in afwerking is reuze. Hieronder vind je een aantal opties, mocht je idee qua afwerking er niet tussen staan, neem dan vooral contact met me op en ontdek wat mogelijk is.

De rand van je plank - Wil je een rechte rand, schuine rand of juist een robuuste rand met misschien nog wel de schors eraan?

Fijn, fijner, fijnst - Ben jij op zoek naar fijn bezaagd hout, zo van de zaagmachine af of wil je het hout liever iets fijner? Voor een gladde afwerking kies je voor geschaafd hout. Wil je jouw hout het fijnste afgewerkt? Laat het dan schuren.

Behandeling - Je hout op maat echt helemaal netjes afgewerkt ontvangen? Kies voor een beits, olie of lak, zodat het hout goed beschermt de deur uit gaat en je het direct kunt gebruiken voor jouw project.

Wat zijn de voordelen?

  • Het hout dat je ontvangt is van goede kwaliteit en afgewerkt naar jouw keuze;
  • Je bouwt met duurzaam hout, ik gebruik namelijk alleen hout uit Nederland;
  • Met de juiste machines tot mijn beschikking kan ik nauwkeurig werken;
  • Je hebt zelf minder werk aan de voorbereiding, zo is je klusproject sneller klaar;
  • Ruime keuze in houtsoorten, afmetingen en afwerking van het hout;
  • Jij doet wat je leuk vindt en ik ook. Daar komen de mooiste resultaten van.

Welke Nederlandse houtsoort kun je het beste gebruiken?

Wil je hout op maat laten zagen?

Heb je een idee gekregen welke houtsoort je nodig hebt en hoe ik dit voor je mag afwerken? Of wil je juist nog even sparren? Vul het formulier in met je wensen voor een offerte of laat je gegevens achter, dan kom ik bij je terug om mee te denken.