Op maat gemaakte tuinmeubels

van duurzaam, Nederlands hout

Wil je van jouw tuin echt een verlengde van je woning maken? Door tuinmeubels op maat te laten maken, krijg je precies de meubels en stijl die passen bij je smaak en bij de grootte van je tuin.

Ga je voor een terras met grote tafel en buitenkeuken of juist voor een fijne loungeset? Er is niet alleen veel mogelijk qua soort meubel, ook in stijl en afwerking. Op deze pagina laat ik je de mogelijkheden zien, mis je nog iets of wil je jouw meubel bespreken? Laat een bericht achter of neem contact op, dan denk ik met je mee.

Welke meubels zoek je?

Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan gemaakt worden. Ben je op zoek naar een complete tuinset, een mooie bijzettafel, buitenkeuken, hoekbank of naar op maat gemaakte bloembakken? In principe is alles van hout vorm te geven. Hieronder vind je een aantal opties. Zit jouw meubel er niet tussen, neem dan contact op om je idee te bespreken.

Welke stijl spreekt je aan?

Het belangrijkst is letterlijk wat spreekt jou aan? Dit is voor mij de belangrijkste leidraad bij het maken van je meubel. Van natuurlijk tot industrieel, van modern tot klassiek. Het is allemaal mogelijk. Zoek vooral voorbeelden van wat je mooi vindt. Kun je het niet precies vinden, dan denk en schets ik met je mee.

Welke houtsoort past bij jou?

Het mooie aan hout? Het is ontzettend verschillend. Zelfs hout alleen uit Nederland heeft een grote diversiteit in uitstraling. Waar we je tuinmeubel van maken, hangt dus vooral samen met jouw wensen. Het verschil in kwaliteit en exclusiviteit hangt samen met de houtsoort. Wanneer we jouw meubel bespreken, laat ik je alle opties zien.

In principe zijn alle soorten Nederlands hout te gebruiken voor tuinmeubels. De zachtere houtsoorten gaan echter iets minder lang mee en vragen meer onderhoud.

Je tuinmeubels aankleden & onderhouden

Wanneer je tuinmeubel eenmaal in je tuin staan, zijn er eigenlijk nog twee dingen die je kunt doen. Je tuinmeubel gezellig aankleden en je meubel onderhouden.

Wil je een tuinmeubel op maat laten maken?

Ben je op zoek naar een tuinmeubel in een specifieke stijl of die precies bij jou past? Laten we beginnen met het bespreken van je ideeën en wensen. Wat is het meubel dat je wilt hebben, welke stijl spreekt je aan, hoe wil je het meubel afgewerkt hebben, enzovoort. Wanneer we je idee helemaal duidelijk hebben, zal ik een voorstel voor je maken. Uiteraard ontwerpen we het meubel zo, totdat jij helemaal tevreden bent.

Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 06 - 10 752 582. Dan starten we met het realiseren van jouw tuinmeubels.