Hulp nodig bij een (bijzondere) klus?

Van advies tot meewerken of uitbesteden, ik help je verder

Ervaring is niet te koop, maar wel duur om te verkrijgen.

Het geeft veel voldoening om zelf in of rondom je woning te klussen. Je huis wordt hierdoor steeds meer je thuis, vooral als je de klus (deels) zelf uitvoert.

Ga je aan de slag met hout, heb je al een idee, maar twijfel je nog over de juiste aanpak? Heb je bij je klus specifiek gereedschap nodig dat net niet standaard in jouw gereedschapskoffer ligt? Dan help ik je graag verder.

Maak gebruik van de praktijkervaring die ik inmiddels heb opgedaan en we zorgen er samen voor dat jouw klus een vliegende start krijgt.

Advies op locatie, de mogelijkheden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ik kijk op locatie met je mee en je kunt een uur lang al je vragen stellen rondom je toekomstige klus. Je krijgt mijn advies over je klus en alles wat we bespreken zet ik in een kort en bondig rapport. Zo kun je het rustig nog eens teruglezen en het erbij pakken wanneer je met je klus aan de slag gaat.

De kosten voor dit advies zijn € 150,- inclusief reiskosten*.

Wanneer je het rapport hebt ontvangen en besluit om me voor minimaal 1 dag in te zetten als je klusmaatje, dan ontvang je € 75,- korting op het advies. Als klusmaatje help ik je op weg en werken we samen op.

Besluit je dat je de klus toch liever door mij laat uitvoeren en heb ik hier minimaal 2 dagen** voor nodig? Dan ontvang je het advies helemaal gratis en laat ik de € 150,- in zijn geheel vervallen.

 

* Deze prijs is geldig bij een afstand van maximaal 50 km uit en thuis vanaf Hoogblokland. Daarboven zijn de kosten € 0,45 cent per km. Uiteraard communiceer ik deze kosten van tevoren met je.

** Hierbij zet je me minimaal 16 uur in, om de klus voor je te klaren.

Een mooie samenwerking

Deze berging is gemaakt om de cv, het luchtcirculatie systeem, de wasmachine en droger weg te werken. Het bouwen van de berging was hoofdzakelijk mijn taak, waarbij Johan heeft geholpen bij het monteren van de planken en plaatsen van de grote wand.

Johan heeft daarnaast een aantal klussen in en om het huis gedaan terwijl ik bezig was met de berging op zolder. Klussen waar we eerst samen een plan voor hebben gemaakt, en waarbij met de uitvoering mijn extra gereedschap goed van pas kwam.

Johan over de klus

"Peter is buitengewoon veelzijdig. In mijn ogen kan hij alles. Dat is niet helemaal waar want soms geeft hij zelf aan dat ie iets niet doet omdat hij zichzelf niet bekwaam genoeg acht.

Dan ben je een hele grote!

Ik heb nu diverse klussen door hem laten uitvoeren en ik ben er altijd erg tevreden over. Peter werkt netjes, hij is nooit gehaast maar hij gaat wel gestaag door. En wat hij zegt, doet ie, binnen de afgesproken tijd. Dat vind ik knap.

En je krijgt meer. Want hij denkt mee, bij de voorbespreking maar ook tijdens het werk.

Kortom, als je een betrouwbare en veelzijdige klusser zoekt, bel Peter."

Hulp nodig bij een klus?

Vul onderstaand formulier in en ik kom bij je terug.