Van Blom Hovenier

naar Blom Houtbewerking

Al vanaf jongs af aan was ik in de tuin te vinden en had ik een brede interesse voor alles dat groeit en bloeit. Het was voor mij al vrij snel duidelijk dat ik als hovenier aan de slag wilde, hier kon ik mijn creativiteit kwijt en lag mijn passie. Ik volgde de opleiding en ben in 2004 gestart als zelfstandig hovenier.

De laatste jaren is mijn focus echter steeds verder verschoven naar het werken met (duurzaam) hout. Ik krijg hier zoveel energie van dat ik ervoor heb gekozen om afscheid te nemen van het hoveniersvak en verder te gaan als houtbewerker.

Momenteel verwerk ik Nederlands hout tot mooie snijplanken, tafelbladen, beelden, keukens of wat we ook maar kunnen bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik maak graag mensen blij met goed gemaakte producten, waar ze lang plezier van hebben, als tegenhanger van de weggooimaatschappij.

Door hout uit Nederland te gebruiken, werk ik duurzaam en lokaal en weet ik eigenlijk alles van 'onze' houtsoorten af. Juist hierdoor kunnen we voor jouw project het juiste hout selecteren met een passende afwerking.

Naast dat ik het vertrouwde adres blijf voor het snoeien van bomen en boomverzorging, kun je ook een boom of bomen door me laten kappen. Van het hout kan ik daarna weer iets moois maken of bouwen.