Op maat gemaakte kantoormeubelen

Een bureau, vergadertafel met stopcontacten en een groot bureau in hexagon vorm mét kantoortuin waar zes mensen aan kunnen zitten. Dat was wat deze opdrachtgever in gedachten had.

Een mooie, uitdagende opdracht.

De meubels mochten een strakke, industriële uitstraling hebben. Passend bij het pand. Ik heb uiteindelijk gewerkt met gerecycled balkhout vanuit een oude verdiepingsvloer in combinatie met stalen poten. De poten hebben een matte afwerking die past bij het plafond.

De grootste uitdaging bij dit project was het draagbaar houden van alle onderdelen, het naar binnen brengen van de onderdelen en het monteren op locatie. Daarnaast wilde de opdrachtgever graag een zwevend blad bij het grote, hexagon bureau. Dit was een flinke puzzel, maar is uiteindelijk helemaal naar wens gelukt.

Wil jij ook een op maat gemaakt bureau of een tafel(blad) op maat?

Neem contact met me op dan denk ik met je mee.

Internet Marketing Gemak over de gemaakte bureaus en vergadertafel

“We zijn niet alleen super tevreden met het resultaat, we krijgen er keer op keer complimenten over. Geen wens was te gek voor Peter en hij heeft alles kunnen verwerken in het eindresultaat. Wil je een meubel op maat voor je huis, kantoor of tuin? Dan raden wij Blom Houtbewerking zeker aan.”

Het eindresultaat

Tijdens het proces

Tafelblad-op-maat-Blom-Houtbewerking